Egyéni tanácsadás: 

Ha elbizonytalanodsz, aggódsz, félsz a hivatásod, a munkád, az egészséged, a családod, a párkapcsolatod, a súlyos veszteségek és kísértések miatt — jó, ha tudod, hogy nem kell egyedül küzdened! Ilyenkor lehet családtagokhoz, barátokhoz, lelkészhez/paphoz vagy esetleg pszichológushoz fordulni érzelmi támogatásért — de amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal, én magam is élethelyzeted kísérőjének szegődhetek.

A beszélgetések során ránézünk és együtt gondolkodunk a megosztott élethelyzetről, számba vesszük a meglévő lehetőségeket és erőforrásokat, majd segítek megtalálni az utat a változáshoz — vagy épp a továbblépéshez. Én melletted leszek és kísérlek ezen az úton — ugyanakkor életed főszereplőjeként a saját változásod és fejlődésed a te kezedben van.

Lepedus-István-Tanácsadó-és-tréner-egyeni-tanacsadas

A legtöbbször ilyen jellegű témákban keresnek meg:

  • párkapcsolati egyéni tanácsadás
  • válás (előtti, közbeni, válás utáni) krízishelyzet kísérés

  • szakma – hivatás választás, munkahely keresés

  • érzékeny konfliktushelyzetek

  • személyes belső küzdelmek, önbecsüléssel kapcsolatos megingások
  • veszteségek, gyász
Lepedus-István-Tanácsadó-és-tréner-egyeni

Általában 3–5 másfél órás beszélgetés már hozhat érezhető változást. A járványra való tekintettel egy ideig még kézenfekvőbb az online konzultáció, de természetesen a biztonsági előírásokat betartva élőben is beszélgethetünk.

Ára: 120 RON / óra

Személyesen 5 éve találkoztam először Istvánnal, életem legnehezebb időszakában, friss válás után. Sok beszélgetéssel és a segítségével sikerült feldolgoznom a válást, de ez csak az eleje volt annak az önismereti munkának ami akkor elkezdődött. Sokat változtam, természetesen az élethelyzeteim is. Bármi történt, mindig tisztábban láttam a bennem, körülöttem zajló folyamatokat, ha leültünk megbeszélni őket. Nélküle, a véleménye, tanácsai, bátorító szavai nélkül nem itt tartanék, ahová eddig sikerült eljutnom. Röviden, ajándék volt a Jóistentől mindez. Mindig is hálás leszek érte.   

Réka

A közös munka Istvánnal nagyon eredményes volt. Minden találkozás alkalmával lépésről lépésre tanultam meg azt, hogy mennyit számít az én tudatos viselkedésem azokban az új élethelyzetekben, amelyekkel találkoztam. Hálás vagyok a fejlődésre és tanulásra ösztönző találkozásokért!

Timi
Időpont egyeztetésért írj ide:
Az üzenetet sikeresen megkaptuk.
Probléma történt, próbáld meg újra.